Складове под наем


Складовете са изградени като модерни логистични площи, обслужващи офисите и търговските площи под наем. Сградите са удобно разположени, с осигурен пълен достъп за едро и мало-габаритни транспортни средства. Те са обособени в няколко сгради, с общо РЗП 40 000 кв. м.

Всичките складове под наем отговарят на основните изисквания на пазара, като височина (9-12 м), наличие на хидравлични рампи, ТИР подход, трифазен ток, наличие на достатъчно голям паркинг за свободно маневриране на камионите, 24-часова охрана.
„Open space” подходът в складовете предоставя възможност за индивидуални мобилни решения и задоволяване на специфичните корпоративни изисквания на всеки клиент. Това гарантира по-голяма гъвкавост при избор на квадратури, а също и възможността да поставят и други функционални изисквания. 

 

Характеристики на складовете

 

  •  - външни ограждащи стени – термоизолационни панели тип “КОНТИТЕРМ” с дебелина 6 см;

  • - подова настилка – безпрахов шлайфан бетон;

  • - таван - трислоен монтаж с пароизолация, топлоизолация (12 см каменна минерални вата) и хидроизолационна мембрана;

  • - височина на халетата от 9 м до 12 м;

  • - структурно окабеляване;

  • - пожарогасене;

  • - пожароизвестяване.

 

Предимства на нашите кладове под наем

 

Всички врати на рампите в склада са високи 4 метра и осигуряват лесен достъп за както за служителите, така и за съоръжения като самотоварачи и електрокари. Благодарение на 25-метровата свободна зона за маневриране пред рампите всеки склад е леснодостъпен за големи превозни средства.

Складовете под наем са разположени на нива, като обслужването им се осъществява от кота "терен" и рампи с 0,80 м височина, които улесняват товаро-разтоварните дейности от различни превозни средства.

Използват се товарни рампи с електро-хидравлично задвижване с падаща устна, които имат следните предимства:
  • - висока товароносимост – 5000 кг;

  • - двустранно заострена или сегментирана устна;

  • - анти плъзгащо покритие.Складово оборудване

Складовете под наем са оборудвани със следните стелажни системи: Conventional, производство на „MEGALUX” – Испания и „МЕТАLSISTEM” - Италия. Всеки склад под наем е оборудван съгласно всички норми и изисквания на FEM. Системите са специално разработени за нуждите на складовете. Ширината на работните коридори между стелажните конструкции е 3 м.

Предимствата на системата:
-  Универсална система за палетизирани товари;
-  Възможност за подреждане на разнообразни стоки;
-  Директен достъп до всеки палет;
-  Повишен контрол на наличностите;
-  Подобрено обслужване на склада.


Едва ли има човек, който да не е чувал, че има складове под наем в София, пък и не само в този, а и в много други градове. Затова сега ще се спрем по - подробно на ползите, които тези помещения безспорно предлагат.

Много складове под наем в София се изоставят и не се използват за продължителен период от време. Освен това много хора се питат дали наемът, който трябва да платят за наемането на склад, понякога не е прекалено висок според неговите собствени разбирания. Но помислете – само чрез един основен ремонт и почистване можете да превърнете наетия от вас склад в просторно, подредено и създаващо приятна атмосфера помещение.

Складове под наем в София и в другите градове могат да се окажат чудесно място за организиране на различни събития и тържества. Днес не е малък броят на тези, които ползват услугите на фирми, които се занимават с организирането на тържества и празнуването на рождени дни, в това число и техният собствен.

Но организирането на празненството за Вашия рожден ден спокойно може да бъде извършено и от вас самите. Как, бихте попитали? Ами много просто – всичко, което трябва да направите, е да вземете склад под наем, да го ремонтирате и изчистите добре от насъбралите се там от никого неупотребявани вещи, които и без това заемат излишно място, да го украсите по искания от Вас начин, и обстановката спокойно ще заприлича на тази, която и фирмите ще създадат.

Ако имате магазин – без значение хранителен, за напитки, кафе, аптека или всичко, което изисква зареждане на стоки, то с вземането на склад под наем в София вие ще можете да съхранявате всички продукти или стоки, от които се нуждаете. Така когато видите и прецените, че определено количество от този или онзи артикул е на привършване, просто трябва да отидете до склада, който сте наели и да заредите продуктите, от които се нуждаете.

Превърнете склада под наем в чудесно и приятно заведение. Пребоядисайте стените, разширете помещението, ако има нужда да правите това, и ще видите, че на пръв поглед неприветливия и запустял склад ще се превърне в място, посещавани от много хора.

Много са ползите, които вземането на складове под наем в София могат да донесат. Едва ли мога да изброя всички. Затова опитайте късмета си, ако мислите, че ще имате полза от такова нещо. С малко усилия ще успеете в това, което сте намислили.