За нас


Модерните логистични центрове на Транскапитал  са  създадени, за да отговорят на съвременните изисквания на бизнеса за складови, офис и търговски площи, разположени на стратегически места в София.

Транскапитал е част от холдинговата структура на Андреев Инвестмънт Груп АД, която оперира на територията на цяла Европа.

От основаването си през 1994 година до момента, Транскапитал развива едни от  най - големите и успешни логистични центрове в България.

Със своето иновативно и модерно мислене ние предоставяме индивидуални решения и пълна гама от комплексни услуги на нашите клиенти.

Двигателят на нашия бизнес е сплотен екип от лоялни, квалифицирани и добре обучени служители, ръководени от доказали се професионалисти.

Управлението и контролът на процесите в нашите складове се базират на модерен WMS (Warehouse Management System) и внедрени стандарти за качество ISO 22000:2018, ISO 9001:2015 и GDP (Good Distribution Practices).

ISO 22000:2018

ISO 22000:2018

 

Обединява изисквания за управление на безопасността на храните по цялата верига на доставчици и търговци на едро и дребно и предлага едно общо решение за работа с добрите практики, базирани на световния опит. 

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

 

Поставя изискванията за управление на качеството във фирмите, като въвежда рамка от правила и регламенти, необходими за постигане на добро ниво на управление на качеството и неговото непрекъснато подобряване.

Ръководство за GDP

Ръководство за GDP

 

GDP е система за качество на складови и дистрибуторски центрове, в които се осъществява дейност, включваща снабдяване, притежаване, доставка или експорт на лекарствени продукти.

 НачалоЗа насПортфолиоУслугиКонтакти
WMS
БЪЛГАРСКИENGLISHDEUTSCH